tmp 2019091516484489280
EmlékMorzsák-Nosztalgiacseppek

Boldogság-Napló 7 hét

2019 szeptember 9-szeptember 15-ig

IMG 20190915 160606737 edited
20190915 162624
  • Ez a hét úgy telt el, hogy szinte észre sem vettem. Mintha átaludtam volna. Egyszerűen repültek a napok. 
  • Most amikor szeretném felgöngyölíteni, hogy milyen dolgok is történtek, rá kellett jönnöm, hogy a napi rutinok maguk alá temették ezt a hetemet. Ezért elhatároztam, hogy a jövő hétre és utána minden hétre, legalább két olyan programot fogok tervezni, amire jó lesz emlékezni. 
  • Az ízek varázslása volt a legjobb és legemlékezetesebb az egész hétben. Fincsi új kenyeret sütöttem, új sütit, kipróbáltam a rántott szeletett Paleo módra. Mindegyikről olvashattok többet is a Kóstolgatás-Paleo konyha részben. 
  • A héten történt egy nagy dolog is az életemben, életünkben. Ákos a mi Babónk, annyira önálló, nagy fiú lett, hogy reggelente egyedül megy suliba egy barátjával, rollerrel. Szinte hihetetlen, hogy milyen gyorsan eljutottunk ide. Olyan mintha tegnap lett volna, hogy a pici feje elfért a tenyerembe, és az egész gyerek az alkaromon feküdt. Most pedig tessék, egyedül jár iskolába. Első reggel amikor útnak indult, sikerült még egy könnycseppet is elmorzsolnom, persze úgy, hogy már nem láthatta, mert a kapunk kívül volt. 
  • Sajnos eltörött az olvasó szemüvegem szára, így 3 napig minden olyan dolgot, amit olvasni kellett volna, hanyagoltam. Ennek nagy előnye az volt, hogy a mindenféle kütyük mentes napokat tartottam. Sajnos így könyvet sem tudtam olvasni, ami viszont nagyon hiányzott. 
  • A hétvégén sokat kertészkedtem, elkezdtem felkészíteni a kertet az őszre, télre. 
  • Amíg a boltos nénit vártam aki elküldte a szemüvegemet javításra, egy kicsit sétáltam a környéken, és újra megállapítottam, hogy csodaszép városban élek. 
Nektek milyen BOLDOG PILLANATOK színesítették a napjaitokat????

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.