Kattints a képekre, hogy többet megtudj arról, virtuálisan miket Kóstolgathatsz meg nálam és talán kedvet is kapsz az elkészítésükhöz. A felhasznált Alapanyagokról is sok-sok információt megosztok, mert fontosnak vélem, hogy tudjuk mit eszeünk és ez miért jó a szervezetünk számára. Továbbá a  Színekről, az Alkotóműhelyemben készült apróságokról, Kertecském szépüléséről és az emlékeimből készült EmlékMorzsákból is csipegetheszt.

“Az otthon ott van, ahová hazatér a szíved.”

Emily Murdoch

Szeretem az otthonomat.

Számomra az otthon nem “csak” egy ingatlan, egy tér, ahol a mindennapjaimat töltöm, ahová hazatérek, ahol tevékenykedem nap mint nap. Hanem ennél sokkal, de sokkal több. Biztonság, meghittség, kényelem, kreativitás, ízek-élmények, kiindulás, visszatérés, kötődés, kapcsolódás… Számomra a JÓL-LÉT színtere az OTTHON. 

Az apró kis tárgyaim, a finom pihe-puha takaróim, a kis kézműves alkotásaim, a fotók a polcokon, az ünnepi készülődések emlékei, a kicsi fiammal az esti összebújás, egy finom étel, süti illata, ami belengi az egész házat – nekem ez is az OTTHON.

Én azt hiszem mindenki éltében meghatározó szerepet tölt be az otthona, vagy azért, mert nagyon jól érzi benne magát, vagy azért mert ez az a hely, ami az éltében a feszültséget és a bizonytalanságot szimbolizálja. 

Szeretnék számodra ötleteket, tippeket adni abban, hogy hogyan tudod apró dolgokkal kellemesebbé, meghittebbé, “ízesebbé” tenni az otthont a magad és a családod számára. 

Ms. Hortensia – Judith

IMG 20230518 143915
photo 2

Minimalist Aesthetic Thank You Card Instagram Story

25 / 100