terveztem, most,
Saját tervek

Mit terveztem 2020-ra és most hol tartok….

Évértékelés az év felénél

Alapvetően 2 részre bontottam mind azt, amit erre az évre terveztem. 
A,  Személyes célok:
 
  1. Az első és legnagyobb tervem, hogy idén, lefutok 2020km-t!!!!!! Ezzel jól haladok, habár van pici lemaradásom

2. Augusztus 29-én egy szexi, fitt, csinos, mosolygós nő fogja elfújni a gyertyákat a tortán. Még van 2 hónapom, most van szükség még egy kis hajrára!!!!

3. Elérem az álom 52kg-t. Ezt némileg átértékeltem, és úgy gondolom, nem a kiló a lényeg, sokkal inkább, hogy jó legyen a kisugárzás, megjelenés, tartozzon ahhoz bárhány kiló is.

4. Elindítom a webshopom!!!! Ezzel már odáig jutottam, hogy a magával a webshop programmal ismerkedem….

5. Megtanulok sminkelni Ezzel még sehol sem tartok, habár már könyvet vettem, kinéztem egy helyet, ahová elfogok menni tanulni….szóval azért lépéseket tettem.

6. Elmegyek színtanácsadásra. Ezzel ugyanaz a helyzet mint az előzővel.

7. Naponta megiszom 3l folyadékot. Ezt kipipálhatom, több is megvan a 3 l-nél

8. Megtanulom a photoshop kezelését. Ezzel még gondolatban sem foglalkoztam. 

9. Megtanulok lazább, nyitottabb lenni. Erre most nehéz lenne azt mondani, hogy igen megvan, de azt sem mondhatom, hogy nem teszek érte. GYAKOROLNOM KELL!

10. Tudatosabban és nem agyalósabban élem ezt az évem. Erre is tettem lépéseket, és egy kreatív pszichológiai csoportban veszek részt, hétről-hétre új feladatokkal.

11. Visszatérek a nyers táplálkozásra (legalább 80%-ban) Talán a 80 még nincs meg, de 60% biztosan.

12. Sokat olvasok. Ehhez egy kihívást is kitaláltam. 12 hó-12 könyv. Ezt már túl is szárnyaltam és a 15. könyvet olvasom.

13. Többet járok el itthonról. Na ez nem megy nekem!!! 

14. Az év végéig minden megyében megismerek legalább 1 várost. Sajnos a vírus helyzet, ezt egy kicsit eltolta, de a második félév még hátra van…

15. Elmegyek Toscánába!!!!! Ezt áttettem jövőre. A vírushelyzet miatt.

 

B, Karrier célok

1. Az oldalam látogatóinak száma elérje naponta, a harmadik hónap végére az 50, félévre a 100, év végéig a napi 200 látogatót. Ettől nagyon messze vagyok, de dolgozom rajta……

2. Heti 3 bejegyzés+ a hét végi Emlékmorzsák Itt is vannak lemaradásaim, nem sok, de van.

3. Az oldalt szebbé, profibbá tenni. Talán ezen a téren vagyok a legközelebb a kitűzött célhoz. Csinosítgatom mint a lakást.

4. Minél többet megtanulni a blog írásról és a webshop elindításáról. Jelenleg ezt tanulmányozom, ami sokat segít a fejlődésben.

5. Kreatív-kézműves rész elindítása a blogon belül. Már sok-sok elkészült dolog van, amiket már csak fel kell töltenem, szóval ez is folyamatban van. 

6. A hozzám fordulók számára minden segítséget megadni. Erre nem igazán van igény, de nem adom fel….

7. Elindítani a bloghoz tartozó Facebook-os oldalt, Instagram oldalt, Pinterest oldalt. Ezek folyamatban vannak, már csak tartalmakkal kell ellátni. Illetve a Pinterestes oldal nagy látogatottságnak örvend, már több mint 120.000 látták. 

Neked mik a terveid erre a félévre? Vannak nagy álmaid? Biztosan vannak!! Hol tartasz a megvalósításban? Még nincs késő, hogy belevágj, az idei év nagy tervének a megalkotásába. Hajrá! Kezd el most!! Holnap már egy lépéssel közelebb leszel ahhoz, hogy valóra is váljon. Sosem késő, hogy az legyél aki lenni akarsz!!

Nincs az a nehézség amin ne lehetne úrrá lenni ha valóban akarod! Akarod???? 

76 / 100

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.