2020.4f
EmlékMorzsák-Nosztalgiacseppek

Boldogság-Napló 2020/4 hét

2020 január 20-január 26-ig

2020.4d
2020.4a
2020. 4
2020.4b
2020.4c
2020.4e
  • Ennek a hétnek az, egyik napja különlegesebb a többinél. 23 évvel ezelőtt, egy rendkívül hosszú vajúdás után, megérkezett az ELSŐ SZÜLÖTT FIAM: KRISZTIÁN. NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSED NAPJÁT KÍVÁN ÉDESANYÁD. Sosem fogom elfelejteni, hogy 8.5 hónapon keresztül az orvos azt mondogatta, hogy kislány, míg apuka pedig, hogy kisfiú. Majd az utolsó vizsgálaton apuka rákérdezett, hogy: “ugye Dr. Úr kisfiú? Mire az orvos: Miért, eddig mást mondtam?” Én meg majdnem elájultam. Így lett Vivienből, Krisztián. 
  • Én tudom, hogy tél van, és télen hidegnek kell lenni! De ez a szürkeség ami már napok, hetek óta van, komoly kihívást jelent, hogy ne gyűrjön maga alá.
  • És…..egyszer csak kisütött a napocska!!! Fantasztikus érzés!!! Azonnal alkotni is kezdtem. Néhány kora tavaszi virágból készítettem kompozíciót. Imádtam minden pillanatát. Úgy kellett már mint egy falat kenyér…. 
  • A felvételin szembesültem vele, hogy Babónak se személyi igazolványa, sem diák igazolványa nincs. Még szerencse, hogy volt nálam Tajkártya, így azzal igazolta magát. Nagyon szégyelltem magam, hogy erre nem gondolta. Így a hét egyik programja, igazolvány csináltatás. Szerencsére gyorsan ment, alig fél óra alatt készen is voltunk.
  • Babó is csatlakozott az Olvasós kihívásomhoz. Már a 3. könyvet kezdte el olvasni!!!! Annyira büszke vagyok rá!!!!!
  • Minden héten csütörtökön lőni járunk az egyetemre, és Babó ebben is egyre ügyesebb. Az edzője mindig megdicséri! 
  • A suliból is szinte naponta jó hírek jönnek, mivel Babó ott is remekel. Úgy tűnik kitűnő lesz félévkor.
Nektek milyen BOLDOG PILLANATOK színesítették a napjaitokat????

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.