Kattints a képekre, hogy többet megtudj az Élemódváltásom részleteiről, az Étrendkiegészítőkről, az Életem rendezgetéséről és olyan Alternatív megoldásokról, amik segíthetik az öngyógyulásod.

“A test egy burok. Egy eszköz, amely a lelket hordozza. Ha a test tönkre megy, az élet folytatódik a földi élet kötöttségeitől mentesen. Szabadon fedezheti fel a végtelen mennyeket és visszatérhet a csillagokhoz, ahol életünk kezdődött.”

 

Kisgyerekként még a nagyszüleim konyhájában az asztal alá bekucorodva szerettem hallgatni a szót. Szerettem amikor a nagyszüleim az élet nagy dolgairól beszélgetnek és habár még sokat nem értettem belőle, mégis jó volt a nyugodtságukon, higgadtságukon, szeretetteljes szavaikon keresztül hallgatni azt, hogy ők hogyan gondolkodnak a világról. 

Most pedig már az 50-en is túl, én tanítom (ugyan még nem az unokámat) a kisfiamat azokra a dolgokra-leckékre, amikre engem már az élet megtanított. Talán már mondhatom, hogy sikerült némi bölcsességet, “tisztánlátást”, higgadtságot, békességet, megértést, kompromisszumkészséget összeszednem életem során és ezeket fontosnak tartom megosztani vele, és talán Veled is kedves olvasó. 

“Olyan nincs, hogy semmi sem történik. Nincsenek átlagos pillanatok.”
A békés harcos útja c. filmből 

pexels nicollazzi xiong 208366 668353

A másik fontos része ennek a fejezetnek, az életmódváltásom története. Ami nem “csak” arról szól, hogy mi módon változtam meg, alakítottam át, az evési és mozgási szokásaimat. Bízom benne, hogy sokkal több ennél…. De ezt majd Te kedves olvasóm fogod eldönteni, hogy mennyire voltak számodra hasznosak az írásaim. Én abban is benne lennék, hogy interaktívvá váljon ez az egész. Meséld el, te hogyan csinálod, kérdezz, kérj segítséget, egyszóval beszélgessünk erről a dologról, hogy ÉLETMÓDVÁLTÁS!

“Semmit nem lehet megtanítani egy embernek. Csak segíteni abban, hogy rátaláljon önmagán belül.”
Galileo Galilei

pexels paola vasquez 1971169 3607402

A harmadik rész az ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐKRŐL szól. 

“Légy boldog úgy ahogy óhajtod. Az életcél úgyis ez csupán. Jelened legyen mindörökké oly szép. Hogy ne is vágyhass szebb jövő után.”

pexels polina tankilevitch 3873209

Végül pedig az ALTERNATÍV MEGOLDÁSOK részben, szeretnék különböző gyógymódok képviselőivel beszélgetni, amiben ők elmesélik, hogy hogyan tudnak hozzásegíteni bennünket a gyógyulásunkhoz, vagy az egészségünk fenntartásához.

“Az igazigyógyítás csakis a megértésből fakadhat.”

Teresa Hale

pexels magicbowls 1830208 3543680

Minimalist Aesthetic Thank You Card Instagram Story

19 / 100