Kóstolgatás

Szeretek sütni, főzni, alkotni, új dolgokat kipróbálni a konyhában.

20190822 170915

Mikor megkérdezik: Na, mit főzöl ma??? Én pedig elkezdek mesélni….Ó tudom-tudom, már megint valami “videós” étel. És igen, nem annyira a hagyományos, csirkepörkölt nokedlival, rántott hús sült krumplival ételek elkészítése hoz lázba, sokkal inkább ha valami különlegesebb, extrább, kreatívabb ételt készíthetek.

Végzettségem szerint cukrász vagyok. A sütikben is a könnyedebb, habos, lágy dolgokat készítem szívesen. Persze a család kedvéért a lepények, linzerek, piték is rendre elkészülnek a kis birodalmamba.

img1566485813220

Ezen az oldalon, szeretném bemutatni, hogy milyen ínyencségekkel szoktam a családomat kényeztetni. 

A legújabb “szerelem” , illetve inkább úgy mondanám, hogy alakuló félben lévő kapcsolatom kezd kibontakozni a Paleo konyhával. Meglátjuk mi lesz belőle.

Ha azt kérdeznéd mi a kedvencem ételem, akkor a válaszom: az édesburgonya. Lehet pürének, vagy karikázva-fűszerezve sütőben sütve, de akár töltve, vagy salátának lila hagymával, Szóval mindenhogyan-bárhogyan szívesen megeszem. Számomra ez a megunhatatlan kategória.

A saláta a másik olyan étel, amit szinte minden nap eszem. Öntettel vagy öntet nélkül, sajttal vagy nélküle, a lényeg, hogy jó sok legyen…

Sütiben Tiramisu rajongó vagyok. Amit én kicsit másként készítek, mert magam sütöm hozzá a piskótát is, és nem bolti babapiskótából készítem.

Mivel a Paleo konyhával még csak most kezdem megismerkedni, kísérletezgetni, így abból még nincs nagy repertoárom, de amiket elkészítek itt megosztom Veletek. 

A facebookon is megosztottam már néhány ételt amit készítettem, és többször kaptam azt a visszajelzést az ismerőseimtől, hogy ők is elkészítették amiket én feltettem, mert annyira guszta volt, hogy megkívánták. 

Remélem számotokra is készül majd néhány inspiráló étel, amiket Ti is szívesen kipróbáltok. 

Jó étvágyat!!!!

20190824 183657 0000

 

13 / 100