2A
NŐ a nőben,  Boldogságunk kulcsa

Boldogságunk kulcsa az, hogy Szárnyalunk, és Jól érezzük magunkat a Bőrünkben.

Lelkesedés 1000......

Az elhatározásom és a hozzátartozó érzés, ami nálam kéz a kézben jár, hiszen -ből vagyok, és én úgy gondolom mi NŐK nem teszünk semmit érzések nélkül, ugye? vagy csak én vagyok ilyen????? 

Szóval olyan érzés járt át, mint mikor valaki leteszi a cigit, de úgy igazán! Amikor nem csak próbálkozik letenni és még elszív egyet-egyet, hanem leteszi és kész, nincs több cigi! 

AzUram is pont így végzett a dohányzással 22 évvel ezelőtt. Egy rosszullét után (amikor is kegyetlenül megijedt, hogy nem éri meg a fia születését), soha többé nem szívott el egy szál cigit sem!!!! (annyira büszke vagyok rá, ezért is…)

Azon a napon, máson sem járt az eszem csak, hogy mit hogyan csináljak, hogyan tartsam magam az elhatározásom mellett, hogyan lesz meg a napi motiváció, meg ilyenek.

1aa2b848f321157dd75fe4023a0809a3

Amikor belül nincsenek rendben a dolgaim, én mindig a rendrakás, a takarítás felé fordulok. Akkor tudok a legjobban gondolkodni, átlátni az átláthatatlan, hatalmas felismerésekre szert tenni.

Gondoltam ez a tevékenység már olyan sokszor segített, így ezen a napon is a FRISSÍTSÜK FEL AZ OTTHONUNKAT húsvét utáni PROJEKTBE kezdtem!!!!! Leszedtem a húsvéti dekort, letakarítottam a dolgokat, és új hangulatteremtő dizájnt találtam ki.20190508 201739 1557340116682

Közben pedig pörögtek a fejemben a fogaskerekek. Ez megnyugtatott, és nem csak szebb lett a környezetem a végére, de már azt is tudtam, mit kell tennem.

Első lépésként azonnal megrendeltem egy csomó étrend kiegészítőt, ami abban segít, hogy megtámogatja a szervezetemet, hogy ne csak az elmém akarja a fogyókúrát, de a testem is alkalmazkodjon. (ezekről majd még írok bővebben is).

Már aznap elkezdtem futni (na jó, totyogni), plank-et, és pici súlyzós tornát. Én nem viccelek, ha elkezdek valamit, akkor az el van kezdve… remélem nem csak elkezdve lesz.

Bevásároltam az Aldiban, sok-sok saláta, és még több saláta, zöldség, gyümölcs, olajos hal, zsírszegény túró, kefir, joghurt, persze natúr, édesítőszer, kezdődhetett a buli.

A nap végére, már nem is láttam olyan szörnyűnek a dolgot. Azt éreztem, hogy van megoldás, van remény, mindenre készen vagyok, ezt most mindenáron-bármi áron, de megcsinálom.

Nagyon lelkes tudok lenni ideig-óráig, de ahogyan jön (expresszvonat üzemmódban) a megváltó gondolat, hogy ezt vagy azt megakarom csinálni, ugyanolyan gyorsan le is tudom magam beszélni a folytatásról, vagy a prioritások megváltoztatásával bekerül a “majdholnapmegcsinálom” csomagba, ami persze holnap ismét oda kerül.

Arra gondoltam, hogy ez az életmódváltás, nem csak arról fog szólni, hogy együnk mást, mozogjunk kicsit, hanem arról is, hogy tegyünk rendet a buksinkba, a lelkünkbe, trenírozzuk a kitartást, a határozottságot, az önbizalmat

Hátttttttttttt……. hajrá csajszi, mindent belel, MEGYCSINÁLOD, NEMADODFEL!!!!

629e64b70706aae46fa521e2b037969e

 

Szeretném, ha tudnád, bármilyen félelmetesnek és leküzdhetetlennek is tűnnek az előtted tornyosuló akadályok, akkor is mindig változtathatsz rajtuk. Valóra válthatod az egykori álmaidat! Hogyan? A benned szunnyadó erővel, ami szó szerint pillanatok alatt megváltoztathat bármit az életedben. Csak szabadjára kell engedned.”

 Ha kíváncsi vagy a folytatásra, olvass tovább…

Minimalist Aesthetic Thank You Card Instagram Story

12 / 100

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.