IMG 20220312 132226
EmlékMorzsák-Nosztalgiacseppek

Boldogság-Napló 2022/10

2022 március 7-március 13

IMG 20220310 143602 PANO1
IMG 20220311 121014 1
IMG 20220313 122531
IMG_20220310_182612
IMG_20220312_145405
IMG_20220313_091221
 • Ez a hét maga volt a CSODA!!!!!! 
 • Megajándékoztam magam az IDŐ-LUXUSÁVAL.
 • Az IDŐ-LUXUSA számomra azt jelenti, hogy azt tehetem amit csak akarok, amikor csak akarom, és nem kell azon agyalni, hogy mit, és mikor tehetek, vagy nem tehetek. Mikor, hová KELL mennem, érnem. E helyett csak úgy vagyok és teszem azt ami csak tetszik, ami eszembe jut. ISTENI ÉRZÉS!!! Persze, hogy ezt megtehessem, szükségem volt azUramra is, aki volt olyan kedves és aranyos, hogy a heti teendőket átvállalta tőlem. Babó suli oda-vissza, bevásárlás, főzés stb…. minden ami egy átlagos héten történik. 
 • Én pedig uszodába jártam, shoppingoltam, majd szerdán elutaztam Balatonra. 
 • Az még mind semmi, hogy elutaztam, de olyan dolgokat tettem, ami teljesen a  komfortzónámon kívül esett. A legszebb, hogy amennyire “féltem” ettől a helyzettől, pont annyira jó is volt. 
 • Talán egy hete meghallgattam Skribek Melinda  több rövid kis videóját amikben arról beszél, hogy miért is jó kilépni a komfortzónánkból, miért jó egyedül utazni és ezáltal fejleszteni az önbizalmunkat. Hatalmas hatással volt rám, és nekiindultam! Ugyan nem külföldre, de elutaztam, EGYEDÜL. 
 • Kimondhatatlanul jó hetem volt!!!! Voltam Keszthelyen, Káptalantótiban, Lellén, Rádpusztán, Balatongyörökön, túráztam egyedül, beültem cukrászdákba, éttermekbe EGYEDÜL. 
 • Vasárnap este BOLDOGAN, HÁLÁVAL A SZÍVEMBEN, AZ IDŐ-LUXUSÁNAK megtapasztalásával zártam a hetet.
 • Jogod van arra, hogy ott hagyj minden olyan szituációt, amiben nem érzed jól magad. Jogod van arra, hogy elhagyj minden olyan helyzetet, amiben nem tudod szeretni magad.
  Jogod van arra, hogy elhagyd a várost, amely elhomályosította a fényedet, ahelyett, hogy segítene fényesebben ragyogni, jogod van arra, hogy összepakold minden cókmókodat, és újra kezdd valahol máshol, és jogod van arra, hogy új értelmet adj az életednek.
  Jogod van otthagyni azt a munkát, amit utálsz, még akkor is, ha a világ azt mondja, hogy ne tedd, és jogod van keresni valami mást, ami miatt várod a holnapot és az életed hátralévő részét.
  Jogod van elhagyni valakit, akit szeretsz, ha rosszul bánik veled, és jogod van önmagadat helyezned előtérbe, amikor új helyre érkezel. Jogod van elsétálni a helyzettől, emberektől, amikor újra és újra megpróbáltad, de semmi sem változott.
  Jogod van elengedned a mérgező barátokat, és jogod van arra is, hogy szeretettel vedd körül magad, olyan emberekkel, akik bátorítanak és szeretnek téged. Jogod van arra, hogy kiválaszd azt az energiát, amire szükséged van az életedben.
  Jogod van arra, hogy megbocsáss magadnak a legnagyobb és legapróbb hibáidért is, és jogod van arra, hogy kedves legyél magadhoz, hogy tükörbe nézz, és valójában kedveld azt, akit látsz.
  Jogod van arra, hogy megszabadítsd magadat a saját magadnak tett fogadalmaidtól, elvárásaidtól.
  Néha rossz dologként tekintünk a távozásra, vagy azzal társítjuk, hogy feladjuk vagy kilépünk, de néha a távozás a legjobb dolog, amit tehetsz magadért.
  A távozás lehetővé teszi az irányváltást, az újrakezdést, az önmagad és a világ újra felfedezését. A távozás néha megment attól, hogy rossz helyen maradj, rossz emberekkel.
  A távozás új ajtót nyit a változásra, a növekedésre, a lehetőségekre és a megváltásra.
  Mindig megvan az a választásod, hogy tovább mész, míg meg nem találod, hova tartozol, és mi tesz téged boldoggá.
  Még a régi énedet is hátrahagyhatod, és újra megtalálhatod önmagad.
  – Rania Naim –
Nektek milyen BOLDOG PILLANATOK színesítették a napjaitokat????
22 / 100

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.