20200303 114348
EmlékMorzsák-Nosztalgiacseppek

Boldogság-Napló 2020/8 hét

2020 február 17-február 23-i

20200302 192835 0000
  • Ez a hét a fejlődés hete volt. 
  • Babó jár snowboardozni és az első alkalom után el is múlt a lelkesedése, mivel nem sikerült neki felállni a snowboardra. Hiába gyakoroltunk itthon, az azért nem olyan, mint a pályán. Már azon gondolkodott, hogy Ő nem megy többet. Én igyekeztem átsegíteni a kudarcon és lelkesíteni, de éreztem, hogy nagy a gond. Azt sem szerettem volna, ha egy életre megutálja ezt a sportot, csak azért mert én erőltetem, és azt sem, hogy azt érezze, ha kudarc ér, feladjuk. Ezen a héten, egyszer csak megtörtént az áttörés. Sikerült ráállni-felállni végre egyedül a snowboard deszkára, sőt tanult valami új technikát is. Ettől teljesen megtáltosodott és már azt tervezgeti, hogy jövőre is beiratkozik egy tanfolyamra. El sem tudom mondani mennyire örültem neki. 
  • A másik hatalmas fejlődés, hogy élete nagy álma teljesült néhány hónapja, amikor elkezdett járni lőni. A héten már annyira jól ment, hogy egyre kisebb céltáblákon gyakorol. Az oktatója, Ági néni nagyon dicséri, hogy mennyire ügyes és szépen fejlődik. Én pedig irtó BÜSZKE VAGYOK RÁ. 
  • A jövő héten lesz a szóbeli vizsga, amire ugyan nagyon nem kell készülni. De Babó azért megkért, hogy olvassunk utána, milyen is ez az egész szóbeli. Miket és hogyan kérdezhetnek. Pici izgalom van bennünk…
  • Ami viszont nem túl jó a napjaimban, hogy nagyon nem megy mostanában a futás. Mintha az összes erőm elfogyott volna. Így talán nem is lesz meg a kitűzött havi 168 km. 
Nektek milyen BOLDOG PILLANATOK színesítették a napjaitokat????

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.