pexels daian gan 102127 1
ProgramAjánló,  Beszélgettem Rita-Selinával

Alkoss és töltődj SZABADON.

lÉLEK FESTÉS

Felkeltettem az érdeklődésed?
338160064_1441947529543371_3473016058774817671_n
jó

Miben lesz részed?

Önismereti festés és konzultáció

Úgy érzed, hogy elakadtál az életben, nem működik a párkapcsolatod, nem érzed jól magad a munkahelyen, nagyobb bőségre vágysz, vagy az egészséged nem teljes? Gyere és keressük meg együtt a megoldási lehetőségeket!

Egy támogató, barátságos, családias közegben kiscsoportos workshop keretén belül lehetőséged van arra, hogy ráláss a tudatalatti működéseidre, és meg tudd tenni a lépéseket a változás felé. A színek és a formák segítségével meg tudod jeleníteni a benned lévő elakadásokat. Így könnyebben megtalálod a megoldásokat is a problémákra. Emellett lehetőséget biztosítunk a programsorozat keretében egy 60 perces egyéni önismereti konzultációra egy általad választott téma mentén. Itt az általunk feltett kérdések olyan megvilágításba helyezhetik az adott megakadást, ami segít neked abban, hogy meglásd a számodra legjobb lehetőségeket.  A konzultációt Szkálosi Rita Selina, önismereti mentor biztosítja számodra.

Milyen témaköröket érint?

  • Hangolódj össze a lelkeddel!
  • Elengedés, elfogadás, rendhagyó kifestés
  • Elmerülés önmagadban – vizsgálódások
  • Belső erőforrásaim, értékeim
  • Személyre szabott konzultáció Szkálosi Rita Selinával

Milyen időpontokban lesz?

 

Hogyan zajlik egy foglalkozás?

A worshopot ráhangolódással kezdjük, majd elkezdünk beszélgetni az adott témáról. Ezután belevágunk a festésbe, amihez természetesen támogatást nyújtunk mind lelki, mind technikai, mind módszertani szempontból. Nem szükséges hozzá előzetes művészi képesség megléte, hiszen ha csak színeket festesz a papírra, az is segíteni tud abban, hogy jobban ráláss a tudatalatti működésedre. De hidd el, hogy ennél sokkal több fog megjelenni a kézmozdulataid által. A workshop végén megoszthatod a benned felmerülő gondolatokat, de ez természetesen nem kötelező. Szívesen látunk egy családias hangulatú, elfogadó légkörben, hogy te is meg tudd élni a saját belső fejlődésedet azzal, hogy énidőt teremtesz magadnak.

miert a baka8
kovacs zsofi baka8
Szkalosi Rita Selina 2

Hogyan tudsz jelentkezni?

Érdeklődés esetén felül, az AKKOR JELENTKEZZ gombra KATTINTVA MEGTEHETED, egy űrlap kitöltésésvel.

Fontos, hogy az űrlap kitöltésével jelentkezésed még nem válik véglegessé. Beküldés után egy tájékoztató e-mailt küldünk a legfontosabb információkról, ebben fogod megtalálni a bankszámlaszámot is, melyre az előleget tudod utalni (5000 Ft). Akkor válik véglegessé jelentkezésed, amikor az előleget, azaz 5000 Ft-ot átutaltál a megadott számlaszámra (ez természetesen bele fog számítani a foglalkozás teljes díjába). Visszamondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni. A foglalkozások kiscsoportos jellege miatt korlátozott a létszám, így arra kérünk, minél hamarabb add le jelentkezésed,

Az üzenet részben írj pár mondatot nekünk arról, hogy milyen tapasztalataid vannak a festéssel, mennyit foglalkoztál idáig a lelkeddel (ez persze nem kötelező, csak ha van kedved).

Kik tartják a foglalkozásokat?

Milyen árban van a foglalkozás?

A foglalkozás ára 59.900 Ft, amely magába foglal egy teljsen egyénre szabott, 20.000 Ft értékű konzultációt. Részletfizetésre van mód. Kedvezményekért olvass tovább!

Szeretettel várunk!!!

20 / 100

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.