AdventiKalendárium

Advent 5. nap

Merry Christmas Fun Instagram Post
5e5b631d21622488f2861b8ec8686b3c
da9dc132ec30a560f8a16b5422fc9497
Merry Christmas Fun Instagram Post
399074899 730026742504983 1686292379640768782 n

 

Fűszer a léleknek

 

Blue And Red Watercolor Illustrated Merry Christmas Postcard

Kezdjük a mai napunkat is a mi kis ADVENTI szuper játékunkkal, ami ha velem tartotok, végig fog kísérni bennünket egész készülődésünk folyamán, hogy ezzel is színesebb,  EMLÉKEZETESEBB és egy kicsit más legyen idén ez az IDŐSZAK.

IMG 20211024 172912 1

A játék neve: ADVENTI FOTÓ KIHÍVÁS.

A játék lényege: Minden nap megadok egy témát, amiről a fotónak szólnia kell. Az elkészült fotókat a Ms. Hortensia facebookos oldalára kell az aznapi felhívás alá feltölteni. Mivel ADVENT ELSŐ NAPJA péntekre esik, így minden héten PÉNTEKEN, az előző hét péntektől feltöltött képek készítői között sorsolom ki a nyereményt. Vagyis december 1-től- december 8-án reggel 8-ig beérkezett fotók vesznek részt a játékban. Aki minden nap elküldi az aznapi téma fotóját, akkor az ő neve annyiszor kerül bele a “kalapba”.  

A mai TÉMA: Narancs

Ez lesz itt a gyereksarok!

Jöjjenek a kicsik, picik és a picit nagyobbak. Lesz mese, feladatok, színező.

Ma ismét egy színezőt hoztam nektek.

Ma egy színezőt hoztam a gyerekeknek. Nyomtassátok ki, színezzétek gyönyörűre, töltsétek fel a blog facebookos oldalára és én már küldöm is a meglepit, hogy mit…. az meglepi.

2f6a72e35fd16f6f1100a139d2781fe9

ProgramAjánló

A családi közös időtöltésnél, az együtt megélt élményeknél nincs szebb és összetartóbb. Olyan pillanatokat, emlékeket teremthetünk általa amire később visszaemlékezve ismét megmosolyogtat vagy ép átsegít egy nehéz napon, életszakaszon. Ehhez szeretnék hozzájárulni a tippjeimmel. 

A Müpában a Millenárison egy nagyon különleges ADVENTI programon lehet résztvenni. 

A Recirquel az idei téli szezonban az évek óta telt házzal játszott újcirkusz-mese, a Kristály felújított verziójával tér vissza. Az év végi ünnepek hangulatát idéző produkció varázsvilága felnőtteket és gyermekeket egyaránt vár a Millenáris Üvegcsarnokába. 

A Vági Bence művészeti vezető által megálmodott, a tánc és a cirkusz elemeit ötvöző alkotás klasszikus meséket megidéző története szerint Kristály-világ úrnője elvesztette hitét az emberi érzelmekben, ezért befagyasztja a világot, és csillogó, ám jeges falak közé zárkózik. A szereplők a nézőkkel közösen kutatják a szeretet mindent átjáró melegségét és a fény reményét, hogy azok segítségével felolvasszák Kristály úrnő megdermedt szívét, és megmentsék a birodalom lakóit. A különleges játéktérnek köszönhetően a csillogó jégbe fagyott, bámulatos meseképek a közönség szeme láttára kelnek életre.

 Itt tudtok jegyet vásárolni:

Recirquel: Kristály a Millenárison – a Müpa kihelyezett előadása

 

Ajándéktippek Neked-Tőlem

Az egyik legnehezebb feladat a KARÁCSONNYAL KAPCSOLATOSAN, hogy kitaláljuk, megtaláljuk azt az AJÁNDÉKOT a szeretteink, barátaink, munkatársaink számára amit nem “csak” mi tartunk jónak, hasznosnak, kedvesnek, ötletesnek, hanem a megajándékozott is. Ebben szeretnék segíteni ötleteimmel nektek.

Mondhatni teljesen véletlenül (habár nem hiszek a véletlenekbe) akadtam rá Maár Orsolya AMMIL DESIGN oldalára, ahol csodaszép ökogyanta ékszereket lehet vásárolni. Ki is választottam magamnak egy turbolya virágos különleges karkötőt. El is küldöm majd a Yee Zuska-nak a kívánságom, ha megérkezik december elején az emailje ( yeezuska@) amit már évek óta rendszeresen megkapunk tőle, hogy biztosan olyan ajándékokat rejtsen a fa alá, amit szeretnénk, aminek örülnénk. 365296

 

Készülődjünk közösen

Én azt gondolom, vallom, hogy egy magunk készítette dísz a lakásunkban sokkal nagyobb értéket képvisel számunkra és a családunk számára is mint bármilyen drága, boltban kapott szépség. Hiszen ahányszor csak ránézünk melegség tölti el a szívünket, még akkor is ha nem tökéletes a kivitelezés. Ennél jobb KARÁCSONYRA HANGOLÓDÓ program nem létezik, mint ALKOTNI. Hangolódjunk együtt, tartsatok velem. 

Arra gondoltam, hogy ma megmutatom nektek, hogy nálam milyen az Adventi készülődés, hátha találtok benne inspiráló részletet.

Az Adventi Kalendáriumok… Készült Babónak egy tőlem, egy azUramnak, egyet kaptak a nagy fiamék, amit a Merry Little Feeling-től vásároltam. (Csak ajánlani tudom őket, hihetetlenül profi, szép, igényes kivitelezés és kedves ügyfélkezelés jellemző rájuk). És… itt még nincs vége, mert Babó kapott a nagytesótól és Anettől is egy nagyon aranyos kalendáriumot. Alig várjuk az estéket, hogy bontogassunk és olvassuk az Ezerszemű szállodát, ami szintén egy Kalendárium szabadulószobás játékkal ötvözve.

White and Red Illustrated Christmas Party Invitation 1

 

28 / 100

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.