álma
Beszélgetés a Vendégeimmel,  Csajos Beszélgetések

Egy édesanya álma, megvalósulni látszik.

Kedves Olvasóim!

Szerda lévén, talán már várjátok, hogy a mi kis Női Szövetségünk egy újabb tagját mutassam be. Eddig megismerhettétek Selinát, Csillát, és Reát. A megtekintések számából, én így a 4.hét elején, bátran kimerem jelenteni, hogy ez a kezdeményezés (Csajos beszélgetések) rendkívül sikeres, szerethető és szeretitek is.

A mostani szerdán egy rendhagyó írással érkezem, amiben ismét szeretnék bemutatni Nektek valakit, aki ugyan személyesen nem tud leülni a mi kis KEREKASZTALUNKHOZ, de lélekben és az én billentyűimen keresztül mégis jelen tud lenni, így elmesélem/jük, hogy Ki Ő és MIT CSINÁL..

Több mint 10 éve ismerem és habár tudom, hogy a sorsokat, illetve azok nehézségét nem tesszük mérlegre, hiszen mindenkinek a saját baja, gondja a legnehezebb, a legnagyobb kihívás, Én mégis bevallom, hogy olykor-olykor amikor padlón éreztem magam és Ő eszembe jutott, azt mondtam magamnak: “Na szedd össze magad anyukám!!! Mi ez ahhoz képest amin Kriszta keresztül ment, megy?!! 

2010-es évek elején egy esetleges együttműködés reményében ismerkedtünk össze. Alig néhány hét múlva, amikor már kezdett realizálódni a mi kis “bizniszünk” jött az első hír, hogy leégett Krisztáék otthona, amit komoly hitel is terhelt. El sem akartam hinni, amikor sírva mesélt róla. Teljesen kilátástalannak tűnt az akkori helyzetük, 2 kicsi gyerekkel, párjával mindketten alkalmazotti státuszban, hogyan lehet ebből kilábalni….??? 

Úgy döntöttek 2013 októberében, hogy elindulnak a nagyvilágba és szerencsét próbálnak. Ez talán nem is olyan nagy dolog, manapság sokan döntenek így,  viszont ha azt mondom, hogy ezt a döntést egy 5 és egy 7 éves gyerekkel hozták meg és nagyjából 0 forinttal. Már sokkal vakmerőbb elhatározásnak gondolhatjuk. A cél: Írország volt, de Én az utolsó pillanatig úgy voltam vele, hogy úgy is meggondolják magukat. NEM TETTÉK, sőt az elhatározástól számítva néhány hét múlva, már útnak is indultak. 336620626 882936359441243 6912613114401951418 n

 Mint oly sok sztoriban hallhattuk már, hogy ígértek a kivándorlóknak fűt-fát, majd ebből nem valósult meg semmi, és végül ismét itthon találták magukat a nagy utazók.

Krisztáék is hasonló cipőben jártak, de nem olyan fából faragták őket, hogy csak úgy megfutamodjanak. Másfél évig gyötrődtek, küzdöttek míg végül azt érezték ez így nem mehet tovább és otthagyták Írországot. Annyira elszántak voltak, hogy 2015 március 13-án pénteken a 13-as kitutóról a 13-as kapun át ismét  elindultak az ÚJ ÉLET FELÉ. Kriszta elég babonás, így azt mondta:

“Ennek most össze kell jönnie, a számok is mellettem állnak!!!!”

Váltott műszakban dolgozni, élni a mindennapokat, gyerekeket nevelni még idehaza sem egy egyszerű dolog, mindez egy távoli országban, ahol nincs rokon, nincs nagyi, a nyelv megtanulása sem olyan egyszerű már 40 körül, igazi kihívásnak tűnik.

Ők találtak maguknak munkát, otthont, és itt vége is lehetne a történetnek, hogy innentől kezdve minden szép és jó volt, de nem… a nehézségek, a nincstelenség, a reményvesztettség, kikezdte mindkettőjük idegeit és persze a kapcsolatukat is. Egy újabb nehéz döntés következett, külön folytatják párjával az életüket. Kriszta 2 kamaszodó fiucskával próbálta ismét új alapokra helyezni az életét. Mindent IS megtett, megtesz, hogy olyan életet tudjon számukra biztosítani, amire idehaza biztosan nem lenne képes. 

Megkérdeztem Tőle egyszer, hogy megérte, megéri ott lenni, ahol neki a munkahelyen, a mindennapokban, 2x olyan jól kell teljesítenie, mint egy ott született angolnak? Erre Ő csak annyit mondott:

“Itt sincs kolbászból a kerítés, mindenért meg kell dolgozni, meg kell küzdeni, de a fiúknak olyan lehetőségeik vannak azzal, hogy itt élnek, hogy úgy beszélnek angolul, mintha már itt születtek volna, itt járhatnak egyetemre, amit innen Magyarosrszágról nem tudna megvalósítani számukra.

Earthy BrownEarthy Brown Aesthetic Fashion Layout Facebook Post 1

Kriszta gyönyörűen varr, patchworközik, üveg ékszereket, és képeslepokat készít. 2Az-az álma, hogy egyszer, ezekből a kreatív, alkotó munkáiból tudjon megélni. uveg

Már az Angliába utazásuk is misztikusnak, varázslatosnak mondható a sok 13-as szám miatt, majd kb. 1 évvel ezelőtt ismét egy hasonló dolog történt Krisztával. Egy tarot elemzés keretében Vajdics Ádám, egy felhívást tett közzé, hogy valami szokatlan dologról szeretne beszélgetni, akit érdekel írjon neki. Az Én barátnőm jelnek vette és még akkor, az elemzés alatt, azonnal jelentkezett, lesz ami lesz címszóval. 

Néhány nap múlva amikor beszéltünk, valami hihetetlen lelkesedéssel, már-már rajongással beszélt nekem arról, hogy megtalálta azt a dolgot, amit szerinte egész életében keresett. 

Elmondta, hogy a megbeszélésen elhangzott számára a “hívó szó”: a spirituális, a holisztikus, a támogató, a jótékonyság, az alkimia…. Innentől kezdve, nem volt kérdéses számára, hogy ez csakis egy jó dolog lehet, csakis egy olyan dolog, aminek ő a részese szeretne lenni.

Jó magyar szokás szerint, belőlem azonnal kibújt a szkeptikus, gyanakvó, bizalmatlan énem, és gondolatban hátra léptem kettőt. 

Majd eszembe jutott, hogy mit szoktam mondani Babónak, amikor valami új dologgal találja magát szembe és azonnal elutasító vele. 

“Legalább nézd meg, tudakozódj róla, kostóld meg, és utána döntsd el, hogy jó, vagy nem jó, kell vagy nem kell, csinálod vagy sem.”

Na, ha már ilyen jópofa tanácsokat tudok adni, akkor én sem tehetek másként, ezért figyelmesen hallgattam, érdeklődtem, infókat kértem.

Habár mostanra sokat tudok arról, amivel Kriszta foglalkozik, most mégis egy vele készült interjút szeretnék megosztani veletek, amit egy ottani magazin készített vele. A magazin neve:  A Boast Magazine, egy prémium üzleti, kulturális és életmódmagazin online, nyomtatott és digitális formátumban, amelyet Angliában, az Egyesült Királyságban adnak ki.

Forradalmian új üzleti vállalkozás az Egyesült Királyság egészségügyi piacán

Interjú Károlyi Krisztinával, a Positeam társadalmi vállalkozási és fair trade márkanagykövetével és az Egyesült Királyság vezető regionális értékesítési igazgatójával.

A Positeam, a magyar világszabadalom idén robbant be az európai és az Egyesült Királyság piacára a társadalmi vállalkozás egyedülálló, szabadalommal védett formájával és az ősi alkímiára és spirituális tanításokra épülő technológiával készült egészségügyi termékekkel.
MMT ( Morphogenetic Matrix Technology) SPG technológia, kozmikus üvegházhatású piramis, mikronizált aromaterápia, liposzómás formulák, szuperkritikus CO2, elsődleges forrás, méltányos kereskedelmi hálózat, szociális vállalkozás és jótékonyság – néhány olyan koncepció, amelyre ez a nagyszerű vállalkozás épül.png 20230319 214118 0000 1200x1094 1

A brit nyitásról Károlyi Krisztinát, a cég UK regionális értékesítési igazgatóját és Brand Ambassadort kérdeztük.

– Kérem, mutassa be olvasóinknak, mi is az a Positeam.

– A Positeam Fair Trade Network a világ első jótékonysági társasága. Ez azt jelenti, hogy bár társadalmi vállalkozásról van szó, valójában nem olyan, mint egy cég, hanem jótékonysági szervezetként működik. Termékeit forgalmazza, és így jótékonysági projekteket hajt végre.png 20230319 220506 0000

Célunk, hogy minél többen megismerjék és használják  egészségfejlesztő termékeinket – az elkészítésük során alkalmazott innovációkhoz –, hozzájáruljunk egészségük megőrzéséhez, ugyanakkor hatékonyan gondoskodjunk a tőle elszakított kisgyermek mindennapi szükségleteiről. Mert ha a termékeket használjuk, és saját tapasztalataink alapján ajánljuk barátainknak, ismerőseinknek – és persze lehet, hogy idegenek is –, máris egy jótékony célt támogatunk.

IMG 20230319 230634

A termékek értékesítése közösségi alapon történik, a tagok, önkéntesek és támogatók segítségével. Vállalatként a Positeam minden tagját, legyen az támogató vagy önkéntes, egyenrangú partnerként kezeli, akiket anyagilag rendkívül megbecsülnek. Célunk egy teljesen új közgazdasági megközelítés kialakítása az elosztásban, egy újfajta logika, amit fair trade-nek nevezünk.

Jutalmazott tudatosság

Manapság egyre többen vásárolnak tudatosan: nemcsak egészségükre, hanem környezetükre is vigyáznak.
Azok, akik így tesznek, a Fair Trade termékeket részesítik előnyben, és olyan márkákat választanak, amelyek nyereségük egy részét jótékony célra fordítják, jólétet biztosítanak alkalmazottaiknak és környezettudatosak.

IMG 20230319 231603

– Ha jól értem, egyfajta MLM alapú értékesítésről beszélsz. Miben különbözik ez a többi MLM rendszertől?

– Egyedülálló módon a Positeam Fair Trade Network kompenzációs rendszere nemcsak az eladások után fizet jutalékot a tagoknak, hanem a teljes kiskereskedelmi árrést és az alkalmazásból származó nyereséget is megosztja a közösséggel a karrier első szintjétől kezdve. Ez 30%-os kiskereskedelmi árrést, 55%-os jutalékot és 100%-os nyereséget jelent a nehezen indítható Family Platform alkalmazásunkból származó bevételeken.

A szociális vállalkozások célja elsősorban a pozitív társadalmi vagy környezeti hatás elérése. Céljuk továbbá, hogy pénzügyi jutalmakat biztosítsanak alkalmazottaiknak és dolgozóiknak. A profit a fenntarthatóságot szolgálja.

– Mesélne nekünk erről az alkalmazásról?

– A Positeam Family Platform App célja, hogy környezetbarát, felelősségteljesen és etikusan előállított termékek, áruk és szolgáltatások millióit gyűjtsön össze, így több tízmillió potenciális vásárlót érjen el. A Positeam tagjai heti részesedést kapnak ebből a teljes közösségi
piacból. Bátorítom az olvasókat, hogy csatlakozzanak ehhez a nagyszerű, valóban igazságos rendszerhez.Budapest 1 e1679268120547

– Mit kell tudnom a termékeiről? Tudomásul veszem, hogy a cég alapítói között olyan neves orvosok is vannak, akik holisztikusan szemlélik az embert és az egészségmegőrzést…

– Igen. A Positeam nemcsak forradalmi, etikus és méltányos üzleti megközelítéséről híres, hanem egyedi technológiák fejlesztésén és használatán alapuló egészségfejlesztő termékeiről is.

A spagíresszenciák előállítása három alapvető folyamaton alapul: fermentáción, desztilláción és elégetésen.

Például a spagirikus módszer a növényi kivonatok előállításának ősi alkímiai módszere. Ez magában foglalja a növényi tinktúrák elkészítését a lehető legtermészetesebb módon, a természet tiszteletben tartásával. A spagíresszenciák előnye, hogy nem csak szerves, hanem szervetlen anyagokat (ásványi anyagok, nyomelemek) is tartalmaznak, és a feldolgozás során a növény teljes aktív erejét és információit ki tudják vonni. A növények egy különleges időszaknak vannak kitéve egy kozmikus üvegházi piramisban, kiegyensúlyozott környezetben, optimális fény-, páratartalom-, hőmérséklet- és hangfrekvenciákkal. A spagírikus megközelítés legismertebb eleme az a holisztikus nézet, amely szerint minden növény többdimenziós élőlény, amely szellemi és fizikai energiákkal van feltöltve.
További információkért tekintse meg ezt a rövid videót:Morfogenetikus Mátrix technológia

Másik szabadalmunk a mikronizált aromaterápia, más néven LAVAN technológia.

20230319 233222 0000

Szabadalmaztatott liposzómás kozmetikumaink stabilizált cseppek formájában tartalmazzák a hatóanyagokat, amelyek közvetlenül a sejtfalon hatnak. A fejlett foszfolipid technológia alkalmazásának köszönhetően az egyes összetevők biológiai aktivitása megváltozik. Aromaterápiás termékeinkben olyan kombinációkat alakítunk ki, amelyek együttesen képesek a legjobb eredményeket elérni egy adott területen. A LAVAN termékek hatóanyagai elsősorban növényi kivonatok és illóolajok, amelyeket évszázadok óta használnak, és ma is használnak a szépségápolásban. Az első védelmi vonal és testünk legnagyobb felülete a bőrünk. Mivel alapvető szerepet játszik a káros környezeti hatások elleni védekezésben, ezért megfelelően támogatnunk kell.

– Pontosan melyek a termékei? Milyen néven keressenek rájuk olvasóink?

– Frequency Microflora, élőflórás folyékony kiegészítő, amely élő baktériumok milliárdjait tartalmazza. Needmax: C-, E- és D3-vitamin liposzómás készítmény kurkuma, gyömbér és fekete bors kivonattal. Gaian testápoló liposzómás testápoló. LAVAN termékcsalád: mikronizált aromás olajok, bőrápoló spray-k és testvaj. Szeretném felhívni az olvasók figyelmét a ‘Smile’ szájápoló spray-re, mely rendszeres használatával segít a fogkő eltávolításában és az íny erősítésében.20230319 234114 0000

– E termékek sok felhasználója rendkívüli gyógyulási eredményekről számolt be.

– Ez igaz. Weboldalunkon egy külön rész esettanulmányokat mutat be. Az egyik legemlékezetesebb az volt, amikor a rákkal kezelt gyerekeket megtámadta egy kórházi baktérium. Termékeink rendszeres belső és külső használata után a sérült bőrt olyan állapotba állítottuk vissza, ahol a bőrátültetés lehetséges volt.

– Ha olvasóink szívesen csatlakoznának Önhöz, hol tudhatnak meg többet a Positeamról, mint egyedülálló vállalkozási formáról?
És hol tudják megrendelni a termékeiket?

A cégről és termékeinkről itt olvashat bővebben:

Linktree, Positeam

És elérhető vagyok a positeam111040@gmail.com címen .

– Köszönöm szépen a Positeam bemutatását. Sok sikert kívánok az Egyesült Királyságban! A cikket készítette a Boast Magazinban Édes Borbála. 

 

 Köszönöm, hogy elolvastátok, remélem mások is erőt merítenek Kriszta bátorságából! Biztosan hallani fogunk még róla, és az általa képviselt cégről a :Positeamről. 

Legyen Csodás a Napotok!

 

A cikket Kriszta kérésére angol nyelven is kiteszem ide.

A revolutionary new business venture in the UK health market

Interview with Krisztina Károlyi, social enterprise and fair trade brand ambassador for Positeam and senior regional sales director in the UK.

Positeam, a Hungarian world patent, has burst onto the European and UK markets this year with a unique form of social enterprise protected by a patent and health products made using technology that draws on ancient alchemy and spiritual teachings.
MMT (Morphogenetic Matrix Technology) SPG technology, cosmic greenhouse pyramid, micronised aromatherapy, liposomal formulas, supercritical CO2, prime source, fair trade network, social entrepreneurship and charity are some of the concepts around which this great enterprise is built.

png 20230319 214118 0000 1200x1094 1

Krisztina Károlyi Positeam Brand Ambassador, Regional Sales Director UK

We asked Krisztina Károlyi, the company’s Regional Sales Director UK and Brand Ambassador, about the UK opening.

– Introduce to our readers, please, what exactly is Positeam.

– Positeam Fair Trade Network is the world’s first charity company. This means that, although it is a social enterprise, it is not really like a company, but operates as a charity. It markets its products and thus carries out charitable projects.

png 20230319 220506 0000

Positeam, a fair-trade enterprise

We aim to make as many people as possible aware of and use our health-promoting products – the innovations we use to make them – and to contribute to their health, while also effectively caring for the daily needs of a young child separated from his or her family. Because if we use the products and use our own experience to recommend them to our friends and acquaintances – and of course, they may be strangers – we are already supporting a charitable cause.

IMG 20230319 230634

Positeam Fair Trade Network supports charitable projects

Products are sold on a community basis, with the help of members, volunteers and supporters. As a company, Positeam treats each of its members, whether supporter or volunteer, as equal partners who are extremely valued financially. We aim to create a completely new economic approach to distribution, a new type of logic, which we call fair trade.

Rewarded Awareness

Today, more and more people are buying consciously: they are not only looking after their health but also their environment.
Those who do so favour Fair Trade products and choose brands that donate a proportion of their profits to charity, provide welfare for their employees and are environmentally conscious.

IMG 20230319 231603

Fair Trade Network Patent Label

– If I understand you correctly, you are talking about a kind of MLM-based sales. How is this different from other MLM systems?

– Uniquely, Positeam’s Fair Trade Network compensation system not only pays members a commission on sales but also shares the full retail margin and profits from the app with the community from the very first career level. That’s a 30% retail margin, 55% commission, and 100% profit on the proceeds from our hard-to-launch Family Platform App.

Social business enterprises aim primarily to make a positive social or environmental impact. They also aim to provide financial rewards for their employees and workers. Profit is for sustainability.

– Can you tell us about this app?

– The Positeam Family Platform App aims to collect millions of environmentally responsible, responsibly and ethically produced products, goods and services, reaching tens of millions of potential customers. Positeam members receive a weekly share of this total social
business market. I encourage readers to join this great, truly fair system.

Budapest 1 e1679268120547

Positeam Opening Conference, Budapest

– What do I need to know about your products? I understand that the founders of the company include renowned doctors who take a holistic view of people and health maintenance…

– Yes. Positeam is not only renowned for its revolutionary, ethical and equitable approach to business but also its health promotion products based on the development and use of unique technologies.

The production of spagyric essences is based on three basic processes: fermentation, distillation and combustion.

For example, the spagyric method is an ancient alchemical method of preparing plant extracts. It involves preparing plant tinctures in the most natural way possible, respecting nature. The advantage of spagyric essences is that they contain not only organic substances but also inorganic substances (minerals, trace elements) and can extract the fully active power and information of the plant during processing. The plants are subjected to a special period in a cosmic greenhouse pyramid, in a balanced environment with optimum light, humidity, temperature and sound frequencies. The best-known element of the spagyric approach is the holistic view that all plants are multidimensional living beings, innately charged with spiritual and physical energies.
For more information please see this short video: Morphogenetic Matrix Technology

Our other patent is micronized aromatherapy, also known as LAVAN technology.20230319 233222 0000

LAVAN Positeam skin care products

Our patented liposomal cosmetics contain active ingredients in the form of stabilised droplets that act directly on the cell wall. Thanks to the use of advanced phospholipid technology, the biological activity of each ingredient is altered. In our aromatherapy products, we formulate combinations that can work together to deliver the best results in a specific area. The active ingredients in LAVAN products are mainly plant extracts and essential oils that have been used for centuries and are still used today in beauty care. The first line of defence and the largest surface of our body is our skin. Since it plays an elementary role in protecting us from harmful environmental influences, we must support it properly.

– What exactly are your products? What name should our readers look for them under?

– Frequency Microflora, a live-flora liquid supplement containing billions of live bacteria. Needmax: a liposomal formulation of vitamins C, E and D3 with turmeric, ginger and black pepper extract. Gaian body lotion liposomal body lotion. LAVAN range: micronised aromatic oils, skin care sprays and body butter. I would like to draw the attention of readers to the ‘Smile’ oral care spray, which, when used regularly, helps to remove tartar and strengthen the gums.

20230319 234114 0000

Gaian and Frequency products from Positeam

– Many users of these products have reported extraordinary healing results.

– This is true. A special section on our website presents case studies. One of the most memorable was when children being treated for cancer were attacked by a hospital bacteria. After regular internal and external users of our products, the damaged skin was restored to a condition where skin grafting was possible.

– If our readers would like to join you, where can they find out more about Positeam as a unique form of enterprise?
And where can they order your products?

You can read more about the company and our products here:

Linktree, Positeam

And I can be reached at positeam111040@gmail.com.

– Thank you very much for introducing Positeam. I wish you good luck in the United Kingdom!

Forrás: itt

 

Minimalist Aesthetic Thank You Card Instagram Story

86 / 100

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.