AdventiKalendárium,  Karácsony

Advent 12. nap

Red and Green Watercolor Merry Christmas Card2
5e5b631d21622488f2861b8ec8686b3c
da9dc132ec30a560f8a16b5422fc9497
Red and Green Watercolor Merry Christmas Card2
399074899 730026742504983 1686292379640768782 n

 

Fűszer a léleknek

Diszes Hopehely Minta Kozossegi Media Kep

Kezdjük vagy inkább folytassuk az ADVENTET egy szuper kis játékkal, ami ha velem tartotok, végig fog kísérni bennünket egész készülődésünk folyamán, hogy ezzel is színesebb, EMLÉKEZETESEBB és egy kicsit más legyen idén ez az IDŐSZAK.

IMG 20221214 140704

A jéték neve: ADVENTI FOTÓ KIHÍVÁS.

A jéték lényege:  Minden nap megadok egy témát, amiről a fotónak szólnia kell. Az elkészült fotókat a Ms. Hortensia facebookos oldalára kell üzenetben elküldeni. ADVENT utolsó NAPJÁN december 23-án szombaton lesz a sorsolás. Minimum 3 fotó beküldésével lehet részt venni a játékban.

A játék nyereménye: ez a fantasztikus MANÓ, amit az Enani Manók készít el a nyertesnek. A manó 55 cm magas és biztosan állíthatom, hogy a gyerekek kedvence lesz.Enani Manok 1

A mai TÉMA: Díszek

Ez lesz itt a gyereksarok!

Jöjjenek a kicsik, picik és a picit nagyobbak. Lesz mese, feladatok, színező.

Ma egy mesét hoztam nektek.

Népmese-Kacor király

Volt egyszer egy szegény özvegyasszony, s annak egy macskája. Ez a macska olyan kajtár, olyan falánk volt, hogy minden fazékba, minden lábasba beleütötte az orrát. A szegény asszony megelégelte a macska kajtárságát, s egyszer, mikor a macska a tejeslábast egészen kiürítette, fogta a seprűt, jól megverte, s mondta neki:

– Kitakarodj a házamból, fel is út, le is út, többet ide be ne tedd a lábadat!

No, szegény macska mehetett világgá. Elindult nagy búsan, kiment a faluból, bódorgott erre-arra, mindenfelé, aztán egy hídhoz ért, ott leült, s dorombolt magában nagy búsan. Amint ott üldögélne, látja, hogy ott üldögél egy róka is. Szépen odasettenkedik, s elkezd a róka farkával játszani. Megijed a róka, s visszafordul, nézi a macskát, nem tudta elgondolni, mi isten teremtése lehet, ilyen állatot még nem látott. Visszahőköl egy kicsit, de vissza a macska is, mert még ő sem látott rókát világon való életében. Mindkettő megijedt a másiktól.

395069987 842106244579485 2701775917778209749 n e1702368281870

ProgramAjánló

A családi közös időtöltésnél, az együtt megélt élményeknél nincs szebb és összetartóbb. Olyan pillanatokat, emlékeket teremthetünk általa amire később visszaemlékezve ismét megmosolyogtat vagy ép átsegít egy nehéz napon, életszakaszon. Ehhez szeretnék hozzájárulni a tippjeimmel. 

Szerintem az egyik legklasszab családi közös program a társasozás. Amikor társast szeretnénk vásárolni mindig a Reflexshopba megyünk, több dolog miatt is. Az egyik, hogy rendkívül kedvesek, segítőkészek az eladók és munkaköri kötelességük, hogy játszanak a társasokkal. Azért, hogy ha mi vásárlók segítséget kérünk egy-egy játéknál, akkor ne csak a doboz hátulját tudják felolvasni, hanem valódi segítséget adjanak. A webshopjukban is lehet vásárolni, ahol több szempont alapján is kereshetünk. Mint pl: játékidő, játékosok száma, vagy kategória szerint (családi, gyerek, party…..). 

A jelelegi legnagyobb kedvenc idehaza: 

UNMATCHED: ÁRNY & KÖD TÁRSASJÁTÉK

Hogyan teljesítenének a viktoriánus korabeli Anglia híres karakterei a csatatéren? Csak egy módon derítheted ki: induljon az összecsapás! Az Unmatched egy fordulatos taktikai párbaj, ahol a játékosok ismert karakterek bőrébe bújva küzdhetnek meg egymással. Az egyes készletek karakterei szabadon keverhetőek, így az Árny & Köd nemcsak egy önálló játék, hanem kiegészítő is egyben. 

Játékosszám: 2-4 fő | játékidő: 20-40 perc | korosztály: 9+

  • A legérdekesebb termékjellemzők: Viktoriánus korabeli irodalmi szereplők harca
  • Egyszerűen tanulható szabályok, mély taktikai játék
  • Különböző akciók választása: mozgás, támadás, tervezésunmatched kod es arny komponensek elokeszitve

Ajándéktippek Neked-Tőlem

Az egyik legnehezebb feladat a KARÁCSONNYAL KAPCSOLATOSAN, hogy kitaláljuk, megtaláljuk azt az AJÁNDÉKOT a szeretteink,barátaink, munkatársaink számára amit nem “csak” mi tartunk jónak, hasznosnak, kedvesnek, ötletesnek, hanem a megajándékozott is. Ebben szeretnék segíteni ötleteimmel nektek.

A mai tippem egy rendkívül érdekes játék, közös élmény, kaparós (na nem sorsjegy, hanem), poszter, illetve minden egyben.

A tökéletes meglepi Szerelmednek

Az egymásra fordított idő a szeretet igazi mértéke, ezért az együtt töltött minőségi idő a jó párkapcsolat egyik alappillére.

“A 100Moments Kaparós Posztert egy különleges játék pároknak, akik fel szeretnék pezsdíteni a kapcsolatukat. 

A poszteren 100 randi ötlet található, melyek mindegyikét egy kaparós felület rejti. Az adott programot csak abban az esetben kaparhatjátok le, ha közösen részt vettetek rajta.

 Ahogy hétről hétre, hónapról hónapra egyre több programot kapartok le, úgy válik láthatóvá számotokra a poszteren, hogy milyen rengeteg közös élményt is szereztetek.
 
Minden további infót megtaláltok itt: 100 Moments

Készülődjünk közösen

Én azt gondolom, vallom, hogy egy magunk készítette dísz a lakásunkban sokkal nagyobb értéket képvisel számunkra és a családunk számára is mint bármilyen drága, boltban kapott szépség. Hiszen ahányszor csak ránézünk melegség tőlti el a szívünket, még akkor is ha nem tökéletes a kivitelezés. Ennél jobb KARÁCSONYRA HANGOLÓDÓ program nem létezik, mint ALKOTNI. Hangolódjunk együtt, tartsatok velem. 

Arra gondoltam, hogy ma készítsünk az ablakokba, kertbe, teraszokra is díszt, hogy a házunk teljes pompába legyen. 

White and Red Illustrated Christmas Party Invitation 1

 

28 / 100

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.