IMG 20220501 143553 1 e1677573342643
EmlékMorzsák-Nosztalgiacseppek

Boldogság-Napló 2022/17

2022 április 25-május 1

IMG 20220501 143544 1
IMG 20220424 190857 1
IMG 20220429 134257
  • Ez a hét úgy röppent el, hogy szinte észre sem vettem. 
  • Volt benne “előanyáknapja”, egy röpke látogatás a virágpiacon, jó kis pletyizés a barátnőmmel, majd végül engem is köszöntöttek a fiaim ANYÁKNAPJA ALKALMÁBÓL. 
  • Minden szava igaz, a következő kis írásnak…. 
A tökéletesség sok nemzet betegsége. 
Eltakarjuk az arcunkat egy tonna sminkkel, botoxot használunk és éhezünk azért, hogy megfelelő alakunk legyen. Azt próbáljuk kijavítani ami egyáltalán nem fontos, és azok a dolgok amelyek igazán fontosak mindig feledésbe merülnek.
Tudjátok miről van szó? A lelkünkről, amivel foglalkoznunk kellene minden nap, eljött az ideje, hogy ezt cselekedjük. Mondjátok meg őszintén, hogyan várhatjuk el valakitől, hogy szeressen minket, ha mi nem szeretjük magunkat?
Maszkok mögé bújva biztosan azt tudjuk mondani, hogy szeretjük magunkat? Nem. Azt szeretném, ha megjegyeznétek egy fontos dolgot: egyáltalán nem számít, hogy milyen a külsőd, ha belül üres vagy.
Ma szeretném elmondani mindenkinek, hogy elég volt a sminkekből, mert belefáradtam, hogy az arcom idegen legyen számomra. Eljött az ideje, hogy ledobjam a maszkokat. Tudatában vagyok annak, hogy vannak ráncaim, de látni és érezni akarom őket. Ez vagyok én valójában, az igazi én és azt szeretném, hogy elfogadjatok olyannak amilyen vagyok.
A mű dolgok irányítják a világot és az illúziók fogságban tartanak bennünket, mert mindig azzal foglalkozunk, hogy hogyan kellene kinézzünk, ahelyett, hogy harmóniában élnénk magunkkal.
De tudjátok mit? Én már belefáradtam és megálljt parancsolok magamnak! Azt javaslom mindenkinek, hogy emlékezzetek rá milyenek is vagytok valójában! Soha senki nem fog megfelelni az elvárásoknak száz százalékosan, a külső kinézet az utolsó dolog kellene legyen, amit észreveszünk másokon. Minden, ami igazán számít az a lelkünkből jön.
Julia Roberts
  • Babó után a másik szeretetgombóc a családban Chappy. Aki, ha megöleljük egymást, és ott van a közelben, azonnal jön és nyüszög, mászik ránk, hogy engem is SZERESSETEK!!!! Nem lehet nem imádni!!! 
  • Sokan, sokszor beszéltek, cikkeztek már arról, hogy a magyar közlekedési kultúra, vagy inkább kultúrálatlanságnak párja nincs. Két éve, napi rendszerességgel járok Pestre, szóval van tapasztalatom. Bátran ki merem jelenteni, hogy a helyzet egyre rosszabb. Még ennyi suttyó gépkocsi vezetőt mint amennyi az M3-as autópályán közlekedik…… Én egy kedves, figyelmes, nem nyomuló, előzékeny vezető vagyok, pontosan “ezért”, a legtöbb esetben én vagyok a gyenge láncszem, aki elé be lehet vágni, akinek nem kell megköszönni a figyelmességét, akit néha napján, még le is lehet szorítani….. Én mindig arra szoktam gondolni, hogy aki a közlekedésben ilyen……az, hogyan viselkedik a munkahelyén, a párkapcsolatában, a közértben…… Arról már nem is beszélve, hogy milyen példát mutat a háta mögött ülő gyermekének. Nagyon, nagyon, nagyon szomorúnak gondolom a jelenlegi helyzetet, hogy az emberek a frusztráltságukat, a szorongásaikat, a harcaikat a közösségi oldalakon, és a közlekedésben vezetik le. 
  • Nagyon szeretek új dolgokat kipróbálni a konyhában. Leginkább azokat az újdonságokat szeretem, amihez videó is tartozik. Így sokkal könnyebb elkészíteni. Amikor a család megkérdezi: -“Na, ma mi készül? Én csak annyit mondok: -Videós finomság!” Ebből tudják, hogy ismét valami új kerül terítékre. A héten is készült egy ISTENI, TÖLTÖTT KRUMPLI!!!! Mind a 10 újukat megnyalták. 
  • Már nagyon várom az iskolai év végét, hogy végre tudjunk lazítani, nagyokat kirándulni, együtt lenni, anélkül, hogy ott lebegnének a feladatok, amiket még el kell végezni a sulihoz. 

 

Nektek milyen BOLDOG PILLANATOK színesítették a napjaitokat????
12 / 100

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.