IMG 20200301 103602
EmlékMorzsák-Nosztalgiacseppek

Boldogság-Napló 2020/9 hét

2020 február 24-március 1-ig

Felvételi
Veres
Virág
20200301 162041
Harkány2
Harkány3
Siklós3
Siklós
Siklós2
 • Ez a hét telis-teli volt izgalmakkal.
 • Hétfőn mentünk a szóbeli felvételire. Azt hiszem én sokkal jobban izgultam mint Babó. Olyan volt, mintha az összes felvételim, vizsgám, minden érzése, félelme, drukkja hirtelen egy csomagban kaptam volna meg. Reggel olyan gyomorgörcsöm volt, hogy azt hittem el sem tudok indulni. Pedig ennek a felvételinek nincs is olyan nagy jelentősége. Hiszen Babó még csak 4.-es, szóval ha nem veszik fel, akkor sem nagy gond.
 • Nem volt könnyű a felvételi. Volt egy kb. 45 perces szóbeli, és még ezután jött a 100 kérdésből álló képességvizsgáló teszt. Babó annyira kimerült, hogy amikor kijött, olyan fáradtság tört rá, hogy percekig szinte meg sem szólalt. 
 • A felvételi után elmentünk megebédeltünk, majd itthon kicsi pihi, és végül Mr. Romantika meghívott bennünket sütizni a veresi cukiba. 
 • Ez a nap nagyon fárasztó, de ugyanakkor egy mérföldkő is mindannyiunk életében, hiszen lehet, hogy Babó elkezdi a középiskolát, ami Pesten van. Elindul a nagyfiús élete.
 • A következő izgalom szerdán volt, amikor anyajegy vizsgálatra mentünk. Mivel nagyon fehér-bőrű Babó, így nagyon hamar leég, és az anyajegyek, szeplők is nagyom látszanak rajta. Egy szenzációs doktornőt találtunk, aki hihetetlenül kedves, figyelmes, alapos, aprólékos és úgy elmagyarázta Babónak, hogy mit fog csinálni, melyik anyajegy milyen, mi a neve…….Megnyugodtunk, mert semmi olyat nem talált, ami aggodalomra adott volna okot. Persze ajánlotta, hogy évente ismételjük meg a vizsgálatot. 
 • Isteni finom csokis-habos tarte-t készítettem a héten. Itt tudhatsz meg róla többet, ha szeretnél…
 • Imádom a virágokat, a gyertyákat, mécseseket a lakásban. Szinte mindig van az asztalon belőlük. Annyira kellemes hangulatot tudnak árasztani.
 • Mivel Babóék sulijában péntekre szünetet írtak ki a tanárok továbbképzése miatt, így arra gondoltunk kihasználjuk ezt és elmegyünk valahová hosszúhétvégézni. Csütörtökön még Babó elment lőni, azt ki nem hagyná semmi pénzért sem. Mire végzett én összecsomagoltam és GÓ-GÓ-GÓ. 
 • A célállomásunk Harkány volt. Előre lefoglaltuk a szállásunkat egy kis családias helyen. Nem szeretjük a nagy szállodákat, inkább a kisebb barátságos, családias panziókat részesítjük előnyben. Ez a panzió csúcsszuper. A neve: A 16 panzió. Nagyon szép, szinte új, (mostanában készült el az átalakítás) modern, tiszta, nagyon kedves személyzettel. Egy hatalmas, minden igényt kielégítő játszótérrel szemben, aminek Babó nagyon örült.  
 • Tartalmas, sokat sétálós, jókat beszélgetős, nevetgélős 2.5 napot töltöttünk Harkányban és Siklóson. Biztosan vissza megyünk még. 
Nektek milyen BOLDOG PILLANATOK színesítették a napjaitokat????

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.