12 szín- 12 hangulat

Te milyen szín lennél, ha egy szín alapján kellene meghatároznod magad?

Talán sárga, kék, piros, rózsaszín, fehér vagy akár fekete???? Vajon miért pont azt a színt választottad?

A színekkel nagyon sok mindent kitudunk fejezni, vannak színek, melyek különösen közel állnak hozzánk és vannak olyanok amelyeket ha tehetünk kifejezetten kerülünk.

Szerintem a legtöbb kislány szeret színezni, szereti egymáshoz próbálgatni, hogy melyik szín melyikkel tetszik számára, és melyikkel nem. Majd amikor felnövünk a ruháink színével tesszük ugyanezt, vagy a lakásunk falaival, kiegészítőinek színeivel.

Egy érzéshez, egy hangulathoz, egy személyiséghez, egy évszakhoz, más és más színt társítunk.  Ez visszafelé is pont úgy igaz. A színek is képesek befolyásolni az életünket. Megmutatják kik vagyunk, milyenek vagyunk, hogyan élünk. Boldoggá tehetnek pont úgy, ahogyan képesek lehangolttá is tenni.

A színek amikkel körbevesszük magunkat jó esetben a bensőnk üzenete, az ösztöneink sugallata. Hallgassuk meg, merjük felvállalni, bízzunk benne, hogy jót sugall.

A színeket használhatjuk a gyógyításban, színtanácsadáskor, az aura somában, hatékonyságunk növelésében (Színhatás kártya),  …..

Na de mit is jelent az a szó, hogy: SZÍN

A Wikipedia szerint a következőket: itt tudod elolvasni, sok érdekes dolgot tudhatunk meg a színekről.

lila szín 4

A színek gyógyíthatnak

A színek speciális elektromágneses rezgésükkel - hullámhosszukkal és frekvenciájukkal - jelentős befolyást gyakorolnak ránk, függetlenül attól, hogy ennek tudatában vagyunk, vagy sem, ezért gyógyításra is használhatók. A SZÍNEK jellemzése alatt megismerkedhetsz a színekkel és azok hatásáról a mindennapi életünk során. A címre kattintva többet is megtudhatsz a témáról, ha felkeltette az érdeklődésed.

szinhatas

"Színhatás" kártyákkal az életminőségeden javíthatsz

Nagyon szeretem a beszélgetős műsorokat, főleg ha érdekes a téma, magával ragadó az interjú alany és a riporter is. Na ez a műsor pont ilyen volt, aminek keretében megismerkedtem a SZÍNHATÁS KÁRTYÁKKAL és azok hasznosságával a mindennapokban. Azonnal meg is rendeltem, és már fél éve az életem része. Ha téged is érdekel, hogy mi ez és hogyan tudod használni, akkor a címre kattints.

331003248 223609070028434 7813146353703383516 n

Színes fonalakon át a színtanácsadásig

Először a fonalak csodálatos világa szippantott be és a horgolás, majd elkezdtem figyelni a színekre is, mert hiszem, hogy hatással vannak ránk és mi is hatással vagyunk a környezetünkre attól függően, hogy milyen színeket viselünk. Ha kicsit gubancolgatjuk magunkat , rátalálhatunk egy olyan harmóniára, mely aztán szinte észrevétlenül segít bennünket a hétköznapokban. Kis odafigyeléssel kellemesebb lehet a megjelenésünk, könnyebben és tudatosabban vásárolhatunk számunkra előnyösebb darabokat és nem utolsósorban költséghatékonyabbak lehetünk a vásárlásainkban is. Az út, amire lépünk, kinek hosszabb, kinek rövidebb, de a végén mindenképpen csak nyerhetünk. Az én utam - több év úton lét után - már a szinten tartásról szól, de szívesen segítek elindulni azoknak, akik szintén kíváncsiak önmagukra, a színeikre, és akik hozzám hasonlóan vágynak a harmóniára.

24 / 100